Turisztikai egyesület - Großarltal
CURRENT WEATHER
afternoon
Tuesday 0°C
0°C
Wednesday
Wednesday 0°C
0°C
Thursday
Thursday 5°C
5°C
OPEN PISTES & FACILITIES:
SKI PISTES IN OPERATION
Open ski pistes
0/38
LIFTS IN OPERATION
Open lifts and cable cars
0/18
The winter season is over. Tank you for beeing guest in our area!
Buy ski tickets online Online vouchers
Latest news

Information


The winter season in the Skiarea Grossarltal-Dorfgastein ist over.

Good to know

Ski amadé my friends club - my passion my bonus! More information here


Online ticketing Online Shop


Buy ski tickets online Skiinfo
LIVE CAMS FROM GROSSARLTAL:
Grossarl webcam 920 m
Live-Webcam Großarltal
Livecam ski resort 1.850 m
Webcam Panoramabahn
Livecam Loosbühelalm 1.769 m
Livecam Webcam Loosbühelalm Großarl
A pihenés öröme – minden évszakban

Großarltal Síbérlet & élmények a természetben az egész családnak

Síelés a Großarltal-Dorfgastein régióban

Ebben az évben legyen különleges a téli szabadság – hogy a család minden tagja jól érezze magát, megtalálva a számára legvonzóbb lehetőségeket és programokat. Großarltal a hozzá tartozó két településsel (Großarl és Hüttschlag) ehhez épp megfelelő helyszín!

Anya nagyon örül a kényelmes sífelvonóknak, a csodás, széles pályáknak és az otthonos hüttéknek a hegyen. Apa a sportok szerelmese: le van nyűgözve a Ski amadé 760 kilométernyi lesiklópályájától és a 270 sílifttől. Kedvencei a „Himmelreich” és az extra hosszú „Berglandroute” elnevezésű freeride-pályák.

A gyerekek pedig legszívesebben egész nap a panoráma-fennsíkon szaladgálnak. Míg a legkisebbek a Kid’s Area alagútjaiban és a hullámpályán csúszkálnak, a nagyobbakat a Funpark szórakoztatja: a látványos akadályok mindenkit elvarázsolnak!

WLAN (Wi-fi) és pihenőhelyek

Egyszer a legnagyobb sportembernek is pihennie kell

Egyszer a legnagyobb sportembernek is pihennie kell. Kikapcsolódásra és relaxálásra szolgálnak Großarltal sírégióban a kényelmes síhütték, valamint a pályák szélén kiépített természeti és pihenőhelyek.

Anya teljesen belefeledkezik a Hohe Tauern Nemzeti Park hegycsúcsainak látványába. A gyerekek közben okostelefonjaikról vagány képeket töltenek fel a Facebookra – hiszen a Wi-fi ingyenes. De hol van apa? Egy új ajánlat keltette fel a figyelmét: Természeti élmények a pályán kívül.

A természet kínálta örömök és egészség a hegyekben

Sífutás Großarltalban

Großarltal a sípályákon kívül is számtalan sport- és szabadidős programot kínál:

  • Kijelölt és karbantartott téli túraútvonalak
  • Sífutópályák
  • Hótalpastúra-útvonalak
  • Utazás lovas szánon
  • Sítúrák
  • Korcsolya
  • Szánkózás
  • Wellness


Az „Egészség a hegyekben” mottóval hetente akár 7 aktív program közül lehet választani: például jégfal-mászás, vezetett sítúrák és hótalpas kirándulások. A programokon való részvétel az „Egészség a hegyekben” csoport tagjainak vendégei számára ingyenes.

A „Salzburger Bergadvent” adventi és karácsonyi vásár

„Salzburger Bergadvent” A Großarltalban

Großarltalban aSalzburger Bergadvent” adventi vásár középpontjában a tradíció, a helyi édességek és kézműves termékek állnak. Amíg a felnőttek a „Krippenweg” hagyomány keretében kiállított 15 művészien megmunkált bölcsőt csodálják, a gyerekek a sütemények készítésének titkait leshetik el, hintón utazhatnak, levelet írhatnak a Jézuskának, vagy mesét hallgathanak. A vásár mind a négy adventi héten nyitva tart, péntektől vasárnapig.

A téli szezon elején Großarltalban 3 nap foglalása esetén plusz 1 napot kapunk ajándékba. Napközben érdemes kiélvezni a Großarltal-Dorfgastein sírégió infrastruktúrája által nyújtott remek lehetőségeket, este pedig egy pohár forralt bor vagy puncs mellett, a szívhez szóló muzsikát hallgatva elvegyülni az adventi vásár forgatagában.

„Lady” síhét

„Lady” síhét

Sífutás a napsütésben – akciós áron: 1 síbérlet mellé + 1 AJÁNDÉKBA! Ha a „Lady” síhétben résztvevő partnereknél 7 éjszakát (programokkal együtt) és 2 személy részére 6 napos síbérletet foglal, csupán az EGYIK bérletért kell fizetnie, a MÁSODIKAT INGYEN kapja.

Titkos tipp: „Skikeriki” (avagy ’síkuríkú’):

Élvezze a napfelkeltét a hegyen

Skikeriki – azaz síelés az első kakasszó idején. Élvezze a napfelkeltét a hegyekben: induljon útra kora reggel egy max. 30 fős csoporttal, akiket 2 túravezető kísér, és csússzon le elsőként, 7:30-kor a még érintetlen, frissen előkészített pályákon. Aztán hagyja magát elcsábítani, és próbálja ki a helyi ízeket az egyik otthonos hüttében – mindenhol fenséges reggelit kínálnak!

Tipp családoknak: Húsvéti családi akció

Síelés az egész családdal

Aki egy kicsit kevesebbet szeretne költeni a téli üdülésre, annak mindenképpen az elő- vagy utószezon ajánlható. Különösen vonzó lehet a húsvéti családi akció. Az akció keretében a család 15 éven aluli tagjai ingyenesen kapják a síbérletet, amennyiben legalább az egyik szülő egy 6 vagy több napra érvényes bérletet vásárol – a kedvezmény márciustól egészen a szezon végéig érvényes.

Minden igényt kielégítő szállásajánlatok

Szálláslehetőségek Großarltalban

Ha Großarlban keresünk megfelelő szállást a pihenés idejére, biztosan találunk kedvünkre valót. Großarl és Hüttschlag ajánlatai között találunk remek hoteleket, ahol ínyenc konyha és hatalmas wellness-részleg kényeztet; luxuskivitelű, bájos alpesi házikókat, kényelmes vendégházakat, de kivehetünk szobát valamelyik parasztgazdaságban vagy panzióban is, és számos kemping is vár bennünket.

The description of the next image is:.

Header area

Title of previous image

Title of next image

You are currently in this document

You are currently on the subpage of this link

To open further menu points click here