Grossarltal
CURRENT WEATHER
afternoon
Wednesday 0°C
0°C
Thursday
Thursday 3°C
3°C
Friday
Friday 1°C
1°C
OPEN PISTES & FACILITIES:
SKI PISTES IN OPERATION
Open ski pistes
0/38
LIFTS IN OPERATION
Open lifts and cable cars
0/18
The winter season is over. Tank you for beeing guest in our area!
Buy ski tickets online Online vouchers
Latest news

Information


The winter season in the Skiarea Grossarltal-Dorfgastein ist over.

Good to know

Ski amadé my friends club - my passion my bonus! More information here


Online ticketing Online Shop


Buy ski tickets online Skiinfo
LIVE CAMS FROM GROSSARLTAL:
Grossarl webcam 920 m
Live-Webcam Großarltal
Livecam ski resort 1.850 m
Webcam Panoramabahn
Livecam Loosbühelalm 1.769 m
Livecam Webcam Loosbühelalm Großarl
Udany urlop o każdej porze roku

Valea Großarl Bucuria de a schia în mijlocul naturii, pentru întreaga familie

Schiați pe domeniul schiabil Valea Großarl-Dorfgastein

Anul acesta, concediul de iarnă va fi unul deosebit – fiecare membru al familiei va găsi ceva pe gustul său. Valea Großarl, cu cele două localități Großarl și Hüttschlag este locul ideal pentru a vă petrece vacanța de iarnă.

Mama apreciază telescaunele confortabile, pârtiile minunate și cabanele călduroase de pe domeniul schiabil. Tata este sportiv: îi place diversitatea pârtiilor din Ski amadé, domeniul schiabil cu 760 km de pârtii și 270 de instalații de transport pe cablu. Coborârile lui preferate sunt pe pârtiile de freeride „Himmelreich“ și „Bergland“.

Copiii se distrează cel mai bine pe platoul însorit din apropierea telecabinei Sonnenbahn. În timp ce micuții parcurg în viteză tunelul și pista cu hopuri din zona pentru copii Kid´s Area, cei mari își încercă îndemânarea în funparc, atrași de parcursul cu obstacole.

Wifi și locuri pentru relaxare

Mai devreme sau mai târziu, și cei mai buni sportivi au nevoie de o pauză

Mai devreme sau mai târziu, și cei mai buni sportivi au nevoie de o pauză. În Valea Großarl, aceștia sunt așteptați la una din numeroasele cabane și locuri idilice de relaxare în natură, de pe marginea pârtiilor. 

Aici, mama se bucură de o priveliște minunată a munților impresionanți din Parcul Național Hohe Tauern. În acest timp, copiii postează pe facebook cele mai cool poze din concediu, având acces la gratuit la wifi. Iar tata a descoperit ceva nou: bucuria de a face freeride în afara pârtiei.

Savurați natura cu BERG-GESUND

Schi de tură în Valea Großarl

Valea Großarl poate fi interesantă și în afara pârtiilor, cu o ofertă vastă de sport și petrecere a timpului liber:

  • Trasee de drumeție
  • Piste de schi fond
  • Trasee pentru drumeții cu rachetele de zăpadă
  • Plimbări cu sania trasă de cai
  • Schi de tură
  • Patinaj
  • Săniuș
  • Spa


Sub motto-ul „Munte-sănătate“ oferim săptămânal până la 7 activități outdoor: cățărări pe gheață, schi de tură ghidat, drumeții ghidate cu rachetele de zăpadă. Participarea la aceste activități este gratuită pentru clienții partenerilor BERG-GESUND.

Advent la Salzburg

Advent la Salzburg din Großarl

Tradițiile veritabile, bunătățile regionale și arta meșteșugărească din zonă se află în centrul atenției la Piața de Advent din Valea Großarl, Salzburg. În timp ce adulții admiră drumul ieslelor cu 15 iesle artistice, copiii se distrează în camera de preparat biscuiți, la o plimbare cu trăsura, la poșta îngerilor sau în camera cu povești. Piața este deschisă în toate cele 4 weekenduri dinaintea Crăciunului, de vineri până duminică.

 

La începutul sezonului de schi, Valea Großarl face cadou vizitatorilor săi o zi gratis, la orice rezervare de minim 3 zile. Bucurați-vă în timpul zilei de coborâri rapide pe domeniul schiabil Valea Großarl-Dorfgastein și savurați seara un vin fiert, un punci și muzică de suflet la Piața de Advent.

Săptămâna de schi dedicată doamnelor

Săptămâna de schi pentru doamne

Schi pe pârtii însorite la ofertă în luna martie: skipass 1+1 GRATUIT! Pentru o rezervare de 7 nopți cazare la unul din partenerii noștri cu și skipass pentru 6 zile pentru două persoane, plătiți UN SINGUR skipass iar AL DOILEA este gratuit.

Recomandare: Skikeriki

Savurați răsăritul pe munte

Skikeriki înseamnă schi la primul cântat al cocoșilor. Plecați dimineața devreme cu un grup de maxim 30 de persoane, împreună cu doi ghizi, vedeți răsăritul soarelui pe munte și faceți primele cristiane în zăpada proaspătă, începând cu ora 7:30. Apoi vă așteaptă un mic dejun minunat, cu bunătăți regionale, la una din numeroasele cabane aflate pe domeniul schiabil.

Recomadare pentru familii: Pachetul de Paște pentru familii

Schiați împreună cu întreaga familie

Pentru cei cu un buget limitat pentru concedii, recomandăm perioada de extrasezon. O ofertă avantajoasă este pachetul de Paște pentru familii. În acest pachet familiile primesc skipass gratuit pentru copiii sub 15 ani, la cumpărarea unui skipass pentru 6 sau mai multe zile de către unul dintre părinți – ofertă valabilă de la jumătatea lunii martie până la final de sezon.

Cazare pentru toate gusturile

Cazări în Valea Großarl

În Valea Großarl, orice dorință poate fi îndeplinită atunci când vine vorba de alegerea cazării potrivite. Posibilitățile de cazare din localitățile Großarl și Hüttschlag cuprind hoteluri elegante cu bucătării gourmet și zone extinde de spa, chalet-uri luxoase cu șarm alpin sau apartamente de vacanță, cazări agroturistice, pensiuni cu mic dejun și un camping.

The description of the next image is:.

Header area

Title of previous image

Title of next image

You are currently in this document

You are currently on the subpage of this link

To open further menu points click here