Grossarltal
CURRENT WEATHER
afternoon
Wednesday 0°C
0°C
Thursday
Thursday 3°C
3°C
Friday
Friday 1°C
1°C
OPEN PISTES & FACILITIES:
SKI PISTES IN OPERATION
Open ski pistes
0/38
LIFTS IN OPERATION
Open lifts and cable cars
0/18
The winter season is over. Tank you for beeing guest in our area!
Buy ski tickets online Online vouchers
Latest news

Information


The winter season in the Skiarea Grossarltal-Dorfgastein ist over.

Good to know

Ski amadé my friends club - my passion my bonus! More information here


Online ticketing Online Shop


Buy ski tickets online Skiinfo
LIVE CAMS FROM GROSSARLTAL:
Grossarl webcam 920 m
Live-Webcam Großarltal
Livecam ski resort 1.850 m
Webcam Panoramabahn
Livecam Loosbühelalm 1.769 m
Livecam Webcam Loosbühelalm Großarl
Skøn ferie på alle tider af året

Großarltal Ski- og naturoplevelser for hele familien

Skiløb i skiområdet Großarltal-Dorfgastein

I år holder vi en ganske særlig vinterferie – hele familien skal have det rigtige, så alle får noget ud af det. Og her er Großarltal med sine to destinationer Großarl og Hüttschlag lige i øjet!

Mor er vild med de komfortable liftanlæg, de dejligt brede pister og de hyggelige skihytter på bjerget. Far elsker det sportslige: Han kan godt lide de mange muligheder i Ski amadé med de 760  km pister und 270 liftanlæg. Hans yndlingsnedkørsler er free-ride pisterne „Himmelreich“ og den ekstra lange „Berglandroute“.

Børnene derimod tumler helst rundt på panoramaplateauet rundt om „Sonnenbahn“. Og mens de mindre børn suser gennem tunnellen i Kid´s Area og drøner videre ned ad bølgebanen, tiltrækker Fun-parken på magisk vis de større med sin opsigtsvækkende forhindringsbane.

W-LAN og slap-af-område

På et eller andet tidspunkt har dog selv den største sportsfanatiker brug for en pause

På et eller andet tidspunkt har dog selv den største sportsfanatiker brug for en pause. Til det formål har Großarltal, ved siden af talrige hyggelige skihytter, adskillige natur- og hvilesteder i kanten af pisterne, hvor man kan hænge ud og relaxe.

Mor nyder den vidunderlige udsigt over bjertoppene i Nationalpark Hohe Tauern. Imens sender børnene ved hjælp af Free W-LAN coole feriebilleder over Facebook. Men hvor er far? Han har opdaget et helt nyt tilbud: Naturoplevelser off piste.

Nyd naturen med sundhed i bjergene

Skiture i Großarltal

Også udenfor pisterne Großarltal lokker med et bredt udsnit af sports- og fritidstilbud:

  • Ryddede vintervandreveje
  • Langrendsløjper
  • Sneskotrails
  • Kaneture
  • Skiture
  • Skøjteløb
  • Kælketure
  • Wellness


Under mottoet „Sundhed i bjergene“ tilbydes ugentligt op til 7 outdoor-aktiviteter som f. eks. isklatring, guidede skiture & sneskovandringer. Deltagelse i aktiviteterne er gratis for gæster fra selskaber tilknyttet „Sundhed i bjergene“ programmet.

Salzburger bjerg-advent

Salzburger bjerg-advent i Großarltal

Tradition, lokale lækkerier og regionalt kunsthåndværk er omdrejningspunktet for Salzburger bjerg-advent i Großarltal. Mens de voksne beundrer krybbevejen med sine 15 kunstfærdigt udsmykkede krybber, morer børnene sig i kiksebagerierne, ved kanekørsel, på Engerl-postkontoret og i eventyrrummet. Markedet har åbent alle 4 adventsweekender fra fredag til søndag.

I starten af skisæsonen får man som gæst i Großarltal 1 ekstra dag, hvis man booker 3 dage. Så nyd dagene med flotte nedkørsler mellem Großarltal og Dorfgastein og lad jer forkæle om aftenen med glühwein, punch og vidunderlig musik på adventsmarkedet ved Salzburger bjerg-advent.

Lady-skiuge

Lady-Skiuge

Skiløb i solskin til spotpris hvert år i marts: Liftkort 1+1 GRATIS! Alle, der booker 7 overnatninger i en Lady-skiuge-pakke og 6-dages-liftkort for 2 personen, skal kun betale for det ENE liftkort og får dermed det ANDET GRATIS.

Hemmeligt tip: „Skikeriki“ - Skiløb for de morgenfriske:

Nyd solopgangen på bjerget

Skikeriki – det betyder at løbe på ski, fra den første hane galer. Oplev solopgangen på bjerget tidligt om morgenen og træk sammen med 2 skiguider allerede fra kl. 7.30 de første spor i den frisk præparede sne i en eksklusiv gruppe på max. 30 personer,. Nyd derefter et herligt morgenmåltid på bjerget i en af de hyggelige bjerghytter med regionale delikatesser.

Familietip: Påskeferie for hele familien til spotpris

Løb på ski med hele familien

Vil man spare på feriebudgettet, skal man virkelig holde øje med lavsæsonen. Her er påsketilbuddet til familier et særligt godt tilbud. I dette tilbud får familier gratis liftkort til børn under 15 år, såfremt mindst én af forældrene køber et liftkort til minimum 6 dage – gældende fra midten af marts, til sæsonen ender.

Overnatningssted for enhver smag

Overnatningsmuligheder i Großarltal

Når man vælger overnatningssted til sin ferie i Großarltal, er der noget for enhver smag. I  Großarl og  Hüttschlag kann man vælge alt fra gedigne hoteller med gourmetkøkken og kæmpemæssigt wellnessområde over luksuriøse bjerghytter med alpin charme til hyggelige ferielejligheder, bondegårdsferie, pensioner med morgenmad og campingplads.

The description of the next image is:.

Header area

Title of previous image

Title of next image

You are currently in this document

You are currently on the subpage of this link

To open further menu points click here